SCAN
Tannundersøkelse

Å oppsøke en tannlege eller tannpleier med jevne mellomrom er viktig for å oppdage eventuelle tidlige tegn på tann- eller tannkjøttproblemer. Dette kan bidra til å forebygge sykdommer og plager, og redusere behovet for omfattende behandling.

Vi tilbyr en tannundersøkelse som inkluderer en prisoversikt.
Hvis det er nødvendig med videre behandling, vil vi gi deg grundig informasjon om hva som trengs og hvordan det kan gjøres. Vi vil også gi deg en anslått pris for behandlingen og foreslå et behandlingsforløp.

Vi anbefaler å bestille en time for tannsjekk.
Uansett om det har gått ett eller flere år siden ditt siste besøk hos tannlegen, eller om du mistenker at du kan ha tannproblemer som hull eller tannstein, vil du få svar på din tannhelse og hjelp til å ta vare på den hos oss.

Hva er en tannundersøkelse?
En tannundersøkelse hos  Gjøvik Tannlegesenter innebærer at tannlegen eller tannpleieren sjekker tennene og tannkjøttet for å oppdage eventuelle problemer, som for eksempel hull i tennene eller tannkjøttbetennelse. Å oppdage disse problemene tidlig kan bidra til å hindre at de utvikler seg videre og gjøre det lettere å behandle dem.

Regelmessige tannlegebesøk er også viktig for å lære hvordan man best kan ta vare på tennene og forebygge tann- og munnproblemer. Tannlegen eller tannpleieren kan gi råd om riktig tannpuss, kosthold og andre tiltak som kan beskytte tennene og tannkjøttet.

Hvis man venter for lenge med å gå til tannlegen, kan små problemer utvikle seg til større problemer som kan være mer smertefulle og dyrere å behandle. Derfor er det viktig å oppsøke tannlegen jevnlig for å oppdage og behandle eventuelle problemer så tidlig som mulig.

Hvor ofte bør man gå til tannlegen?
For å opprettholde god tannhelse anbefales det å besøke tannlege eller tannpleier jevnlig, vanligvis en gang i året. Det kan imidlertid variere avhengig av den individuelle tannhelsen, så det kan være lurt å diskutere hva som passer best for ens situasjon med tannlegen eller tannpleieren.

Regelmessige tannlegeundersøkelser eller tannpleie er viktige for å oppdage tidlige tegn på problemer, forebygge sykdommer og plager, og opprettholde god tannhelse. Ved å prioritere god tannhelse og besøke tannlegen jevnlig, kan man investere i ens helsetilstand på lang sikt.

Search

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du vår bruk av Cookies.