DENTAL IRRIGATOR
Tannrens med Airflow

Ved hjelp av en blanding av pulver tilsatt smaksstoff, trykkluft og vann, brukes Airflow til å rense tennene ved å fjerne tannstein og misfarging. Dette gir som resultat renere tenner, et hvitere smil og frisk pust.

Er du interessert i å få konsultasjon for denne behandlingen?
Bestill en uforpliktende avtale så ordner vi resten!

Fjerner overfladisk misfarging på tennene
Airflow gir en skånsom og eksklusiv tannrensing som når vanskelig tilgjengelige steder som mellom tennene og tannkjøttlommer. Dette fjerner både tannstein og overfladisk misfarging, samtidig som det forebygger tannkjøttsykdommer og tannsykdommer. 

Selv med grundig tannpuss, tanntråd og munnskyll kan hverdagslige ting som kaffe, juice, brus, røyk, snus og rødvin gradvis misfarge tennene dine, og derfor anbefales det at pasientene gjennomfører en tannrensing hos tannlegen minst en gang i året.

Airflow tannrens ved undersøkelse
Som en del av tannlegeundersøkelsen tilbys det en grundig og smertefri tannrensing som fjerner oppbygd tannstein og plakk. 

Dette vil bidra til å opprettholde god tannhygiene hjemme, da plakk og tannstein gjør tennene vanskeligere å holde rene. 

Tannlegene og tannpleierne ved Gjøvik Tannlegesenter er erfarne og bruker kun det beste og mest moderne utstyret til behandlingen, inkludert Airflow tannrens. 

Hvis du ønsker enda hvitere tenner, kan du lese om vår tannbleking.

Search

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du vår bruk av Cookies.