DENTIST
Tannbehandling i narkose

Gjøvik Tannlegesenter tilbyr sedasjon og narkose som smertelindring under tannbehandling. Dette er spesielt nyttig for personer med tannbehandlingsangst eller ved større inngrep der lokalbedøvelse ikke er tilstrekkelig. For de med sterk tannbehandlingsangst og ved behov for mer omfattende inngrep kan vi også tilby full narkose.

Er du interessert i å få konsultasjon for denne behandlingen?
Bestill en uforpliktende avtale så ordner vi resten!

Narkose og sedasjon under tannbehandling
En narkoselege vil være til stede under tannbehandlingen dersom det blir brukt generell anestesi. Dette innebærer en dyp søvn og smertelindring som oppnås ved å injisere medisiner direkte i blodet.

Pasienten vil få tilført oksygen og vil bli overvåket nøye av både narkoselegen og narkosesykepleieren. Det er ikke mulig å føle smerte eller huske noe fra behandlingen når man er under narkose.

Sedasjon kan også benyttes under tannbehandling, hvor pasienten får beroligende og smertestillende medisiner som gjør at man kan slappe av.

Dette kan gis i form av tabletter eller intravenøst av anestesipersonell, og brukes i kombinasjon med lokalbedøvelse. Man vil føle seg avslappet og trøtt, men vil være ved bevissthet.

Search

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler. Ved å fortsette godtar du vår bruk av Cookies.